Despre noi

Istoric

Asociația de Binefacere PRO VITAM s-a înființat la Reșița în anul 2003 ca și organizație non-profit propunandu-și să furnizeze servicii socio-medicale specializate către comunitate.

În anul 2004 ia naștere Unitatea de Îngrijiri la Domiciliu,  pentru persoane vârstnice, persoane vârstnice dependente și persoane cu dizabilitati, împreuna cu Centrul de Formare Profesională având ca obiect de activitate instruirea de personal ca și „îngrijitor de batrani la domiciliu” iar in anul 2007 se mai deschide un punct de lucru al Unității la Anina.

În anul 2005 în baza unui proiect finanțat de Ministerul Muncii, Solidarității sociale și Familiei, in valoare de 50.000 de Euro se deschide Centrul de zi PRO VITAM asigurând servicii de consiliere și recuperare-reabilitare.

Centrul de Recuperare Neuromotorie PRO VITAM se înființează în anul 2007 ca și centru rezidențial cu o capacitate de 55 de locuri asigurând servicii de asistență socio-medicala, îngrijire, recuperare și reabilitare pentru persoane cu deficiențe neuropsihomotorii și locomotorii.

 

Misiune

Misiunea PRO VITAM este să asigure servicii medicale de cea mai înaltă calitate întru-un mod accesibil acoperind o arie cât mai largă de domenii.

 

Valori

Corectitudine

Integritate

Loialitate față de pacienti și personalul propriu

Accesibilitate